Rruga e udhezimit
Menyja   
   
Index Index  
     Index
 Anëtarët  
     Akonti Juaj
     Profili juaj
     Grupët
 Komunikime  
     Forum
     Live Radio
     Kërko
     Statistika
     Anketat
 Statistikat  
     Top 10
 Shkarkime/Links  
     Downloads
     Web Links
 Të Reja  
     Temat
     Lajme
     Posto Lajme
     Artikuj Arhiv
 Përgjithshme  
     Guestbook
     Shout Box
     Kontakt
     Rekomando Sitin
     Parashikim i faqës
     Linko Sitin

 

Anketat   
   
Sa ju pelqen ky Portal

Shum i mirë
Nuk ban hiq
Kam pa edhe me mirë
Fantastik
I keqRezultate
Anketat

Vota 9
Komente: 0

 

Mbrojtje hack   
   
Juve ju ka tërhequr vërejtja!
Ne kemi kemi vërejtur 129 sulme hack, apo material të ndaluar.


 

::Mirësevini në Rruga e udhëzimit ::   


Dawe : NESE KAM GABUAR, KERKOJË FALJE, NESE GABUAN ATA ALLAHU UA DHËNTË HAKU
Dr. Shefqet Krasniqi

Kjo botë dhe jeta në të është shumë interesante. Kurani na tregon se që nga fillimi i jetës mbi këtë sipërfaqe e deri më sot është ndeshur e drejta dhe e shtrembëta, e vërteta dhe e pavërteta. Kjo më së miri tregohet nga jeta e pejgamberëve të Allahut, të cilët kanë qenë njerëzit më të mirë dhe që më së shumti ia kanë dashur të mirën njerëzimit. Zaten - qëllimi kryesor i tyre ka qenë përmirësimi i gjendjes dhe rregullimi shoqëror, p.sh.: Shuajbi a.s i thoshte popullit të tij: "O populli im... unë nuk dua tjetër vetëm ta përmirësoj (gjendjen shpirtërore dhe atë njerëzore) aq sa mundem, por këtë mund ta arrij vetëm me ndihmën e Allahut, vetëm Atij iu kam mbështetur dhe vetëm tek Ai jam i drejtuar!" (Hud:88) dhe kështu radhazi edhe pejgamberët e tjerë, deri te Musa, deri tek Isa dhe deri te Pejgamberi ynë dhe i fundit, Muhamedi a.s.


Postuar nga ebu_ammar me 28.02.09
Më shum... | |  3512|  0

Histori Islame : E vërteta rreth Vehabizmit
Shprehja vehabizëm është një shprehje e marrë nga emir i një dijetari arab nga Arabia Saudite, i cili ka vdekur para dy shekujve. Emri i tij i plotë është Muhamed Abdul Vehab, i cili ishte reformator, një patriot, një dijetar dhe njeri i devotshëm, i cili tërë jetën e tij punoi palodhshëm për vetëdijesimin e shoqërisë dhe ngritjen e saj. Arriti të bëj reforma të mëdha në vendin e tij. Thjesht, ky dijetar, sikurse edhe të tjerët para tij, vdiqën dhe shkuan, as nuk ishte i pari e as i fundit.

Postuar nga ebu_ammar me 16.02.09
Më shum... | |  2802|  0

Aktuale : Raport për Islamin në perëndim
Në raportin e publikuar nga një komision zyrtar, i ngritur në Britani për të studiuar qëndrimin ndaj Islamit, vërehet se si në mendësinë popullore dhe në atë politike është përhapur dhe ka zënë rrënjë të thella mendimi se Islami është burim kërcënimi për shtetet, popujt, kulturat dhe qytetërimet perëndimore. Është mjaft e përhapur se Islami është kërcënim kryesor për paqen në botë, se fanatizmi islamik është shndërruar në burim dhune publike dhe terrorizmi, madje, poshtë e lart dëgjojmë të thuhet se Islami është i njëjtë si kërcënim me nazizmin dhe fashizmin që bota përjetoi në vitet tridhjetë apo me komunizmin e viteve pesëdhjetë të shekullit të kaluar.

Ky raport vazhdon: Mendimi i përgjithshëm është i idesë se lufta kundër Islamit duhet të zërë patjetër vend, se islamistët fanatikë dita-ditës shtohen dhe kanë për qëllim shkatërrimin e qytetërimit perëndimor, gjë që i gëzon, dhe se lufta ndaj qytetërimit perëndimor është xhihadi i urdhëruar nga feja e tyre. Në literaturën e vendeve perëndimore shpesh haset shprehja se fiset e


Postuar nga Admin me 08.02.09
Më shum... | |  2863|  0

Aktuale : Pas 20 vjetëve Islami fe e parë në Bruksel
Sipas studimit të gazetës "La Liber Belgjik", del në shesh se feja Islame do të bëhet feja e parë në kryeqytetin Belg, Bruksel, brenda njëzet viteve të ardhshme, kurse emri Muhamed është në majë të listës së emrave më të regjistruar që nga viti 2001.

Gazeta franceze "La Figaro" citon Olef Sarfin, profesorin e sociologjisë, në universitetin Katolik në Loven, i cili ka thënë: "Një e treta e banorëve të Brukselit momentalisht janë myslimanë, kurse, sipas parashikimeve, myslimanët në këtë vend brenda pesëmbëdhjetë deri në njëzet vjet do të bëhen shumicë për shkak të lindshmërisë së madhe që kanë".


Postuar nga Admin me 08.02.09
Më shum... | |  2417|  0


Seite auswählen von 3 Seiten.
Parashikim i Forumit   

 
Ne kemi 1 Forum, 1 Temë, 2 Postim
TemëForumePërgjigjieshikimePostimet e fundit
Paraqitje
Ska anjë paraqitje
Temë
New TopicMbulesaIslami149896  04.01.09 
ebu_ammar Postim të ri
[ Parashikim i Temave të vjetra

Flash Chat   
 
 

Paneli Komandues   
   
Esselamu Alejkum 
Anonim


Zgjidhe gjuhen

Albanian English German
Regjistrohu
Fjalëkalimi??
Fshijë Cookies
Nofka
Fjalëkalimi

 Online:   
 Anëtarë:
Keine
 Vizitorë:
01. Vizitorë   02. Vizitorë   03. Vizitorë   04. Vizitorë   05. Vizitorë   06. Vizitorë   07. Vizitorë   08. Vizitorë   09. Vizitorë   10. Vizitorë   11. Vizitorë   12. Vizitorë   13. Vizitorë   14. Vizitorë   15. Vizitorë   16. Vizitorë   17. Vizitorë   18. Vizitorë   19. Vizitorë   20. Vizitorë   21. Vizitorë   22. Vizitorë   23. Vizitorë   24. Vizitorë   25. Vizitorë   26. Vizitorë   27. Vizitorë   28. Vizitorë   29. Vizitorë   30. Vizitorë   31. Vizitorë   32. Vizitorë   33. Vizitorë   34. Vizitorë   35. Vizitorë   36. Vizitorë   37. Vizitorë   38. Vizitorë   39. Vizitorë   40. Vizitorë   41. Vizitorë   42. Vizitorë   43. Vizitorë   44. Vizitorë   45. Vizitorë   46. Vizitorë   47. Vizitorë   48. Vizitorë   49. Vizitorë   50. Vizitorë   51. Vizitorë   52. Vizitorë   53. Vizitorë   54. Vizitorë   55. Vizitorë   56. Vizitorë   57. Vizitorë   58. Vizitorë   59. Vizitorë   60. Vizitorë   61. Vizitorë   62. Vizitorë   63. Vizitorë   64. Vizitorë   65. Vizitorë   66. Vizitorë   67. Vizitorë   68. Vizitorë   69. Vizitorë   70. Vizitorë   71. Vizitorë   72. Vizitorë   73. Vizitorë   74. Vizitorë   75. Vizitorë   76. Vizitorë   77. Vizitorë   78. Vizitorë   79. Vizitorë   

Rekordi Online:   
 Bots.: 1
 Vizitorë.: 102
 Anëtarë.: 0
 Gjithsej.: 103
 Data.: 11.09.17

Forum Forum:   
 Postime: 2
 Tema: 1


 

5 artikujt e fundit   
   
 

Powered by Nuke Evolution theme designed by effectica.com
PHP-Nuke Copyright © 2007 by Francisco Burzi.
All logos, trademarks and posts in this site are property of their respective owners, all the rest © 2007 by the site owner.
Powered by Nuke-Evolution
[ Faqe e gjeneruar: 0.23 Sekonda | Memoria e shfrytëzuar: 7.41 MB | DB Queries: 65 ]

Do Not Click